Konserttikalenteri 2021

Tulossa

Lauantaina 10.7.2021 klo 12 Levähdä ja hiljenny

Ruoveden joka kesäiseen Noitakäräjät-tapahtumaan liittyvässä perinteisessä kirkkokonsertissa kuullaan tänä kesänä Pirkanmaan Laulajien esityksiä pianisti Susanna Hauen säestyksellä. Konsertti järjestetään Ruoveden kirkossa (Sofia Magdalenan kirkko). Tervetuloa kuulemaan ja osallistumaan Noitakäräjien monipuoliseen ohjelmaan koko viikon 5.-11.7. aikana. Konsertti pidetään lauantaina 10.7.2021 klo 14.

Lauantaina 11.9.2021 klo 16 Kevyen musiikin konsertti Kangasalan Pirtissä

Pirkanmaan Laulajat vaihtavat kevyelle yhdessä Lauluklubi Gentsin ja kosketinsoittaja Rami Vuokon kanssa. Luvassa on ainakin iskelmää ja tangoa. Tarkempia tietoja tulee näille sivuille kesän aikana.

Sunnuntaina 7.11.2021 klo 16 Oopperamusiikin konsertti Kulttuuritalo Laikussa

Ohjelmassa oopperaa laidasta laitaan.

Perjantaina 17.12.2021 klo 18 Joulukonsertti Tampereen Vanhassa kirkossa

Perinteisellä Pirkanmaan Laulajien joulukonsertilla kerätään varoja Kirkon ulkomaanavun Naisten Pankille.

——————-

Syksyllä haluaisimme pitkästä aikaa palata oopperan pariin ja joulun alla Vanhaan kirkkoon joululaulujen pariin. Mahdollisesti ohjelmaan tulee vielä muutakin, mutta tarkempia tietoja tuonnempana, kun pandemiatilanne ja kesän ja syksyn suunnitelmat muutenkin tarkentuvat.

Jo takana päin

15.3.2021 Kaihoa ja romantiikkaa slaavilaisin sävelin

Konsertti on julkaistu YouTubessa videotallenteena. Konsertin sivulta löydät luettelon lauluista ja linkit, joilla pääset suoraan haluamasi laulun kohdalle konsertissa. YouTubessa: https://youtu.be/RGJnHi_q4QA.

Lauantaina 8.5.2021 perinteinen äitienpäivän aaton puistokonsertti Osmonpuiston laululavallasiirretty nettiin

Konsertti korvataan verkossa julkaistavalla videotallenteella. Tallenteella esiintyy Pirkanmaan Laulajien jäseniä ja pianisti Juhana Mattila. Video julkaistiin 8.5.2021, https://youtu.be/eluwRLpQyx4.

Lauantaina 24.4.2021 klo 16 italialaisen laulun konserttisiirretty nettiin

Konsertti on taltioitu ja katseltavissa YouTubessa: https://youtu.be/3R_RnlUD3pY. Konsertin sivulta löydät luettelon lauluista ja linkit, joilla pääset suoraan haluamasi laulun kohdalle konsertissa.