Konserttikalenteri 2021

15.3.2021 Kaihoa ja romantiikkaa slaavilaisin sävelin

Konsertti on julkaistu YouTubessa videotallenteena. Konsertin sivulta löydät luettelon lauluista ja linkit, joilla pääset suoraan haluamasi laulun kohdalle konsertissa. YouTubessa: https://youtu.be/RGJnHi_q4QA.

Lauantaina 24.4.2021 klo 16 italialaisen laulun konsertti – peruttu

Konsertti korvataan verkossa julkaistavalla videotallenteella. Tallenteella esiintyy Pirkanmaan Laulajien jäseniä ja pianisti Susanna Hauki. Konsertin tallentaminen on viivästynyt koronarajoitusten takia ja videon julkaisu on siirtynyt toukokuun viimeiselle viikolle.

Lauantaina 8.5.2021 perinteinen äitienpäivän aaton puistokonsertti Osmonpuiston laululavallaperuttu

Konsertti korvataan verkossa julkaistavalla videotallenteella. Tallenteella esiintyy Pirkanmaan Laulajien jäseniä ja pianisti Juhana Mattila. Video julkaistaan 8.5.2021.

Lauantaina 10.7.2021 klo 12 Levähdä ja hiljenny

Ruoveden joka kesäiseen Noitakäräjät-tapahtumaan liittyvässä perinteisessä kirkkokonsertissa kuullaan tänä kesänä Pirkanmaan Laulajien esityksiä pianisti Susanna Hauen säestyksellä. Konsertti järjestetään Ruoveden kirkossa (Sofia Magdalenan kirkko). Tervetuloa kuulemaan ja osallistumaan Noitakäräjien monipuoliseen ohjelmaan koko viikon 5.-11.7. aikana.

Lauantaina 11.9.2021 Kevyen musiikin konsertti Kangasalan Pirtissä

Pirkanmaan Laulajat vaihtavat kevyelle yhdessä Lauluklubi Gentsin ja kosketinsoittaja Rami Vuokon kanssa. Luvassa on ainakin iskelmää ja tangoa. Tarkempia tietoja tulee näille sivuille kesän aikana.

——————-

Syksyllä haluaisimme pitkästä aikaa palata oopperan pariin ja joulun alla Vanhaan kirkkoon joululaulujen pariin. Mahdollisesti ohjelmaan tulee vielä muutakin, mutta tarkempia tietoja tuonnempana, kun pandemiatilanne ja kesän ja syksyn suunnitelmat muutenkin tarkentuvat.