Syksyn suunnitelmia

PiLan hallitus kokoontui 9.9. Mitään osaa aiemmista suunnitelmista ei vedetty yli. Jotain muutoksia kuitenkin tuli.

Lied-kurssi pidetään ”matalalla profiililla” itseopiskelun merkeissä. Tämä tarkoittaa sitä, että ulkopuolista opettajaa kurssille ei ole tulossa. Timo Kittilän analyysit Kuoleman joutsenen lauluista toki ovat edelleen ohjelmassa. Pianisti meillä kuitenkin on käytettävissä kunhan sovitamme kurssin aikataulun hänen kalenteriinsa sopivaksi.

Kurssi toteutetaan alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen koko syksyn ajalle hajauttamalla. Konsertti siirtyy ensi vuoden alkuun. Kurssi on näin helpompi sijoittaa itse kunkin kalenteriin ja jokaisella on myös enemmän aikaa valmistaa lauluja sekä kurssia että konserttia varten.

Ohjelmiston osalta suunnitelmat eivät ole muuttuneet, mutta hieman tarkentuneet. Kuoleman joutsen on kokonaisuudessaan mukana (5 laulua). Lisäksi osaallistujien toivotaan tuovan kurssille 1-2 soveltuvaa laulua, joilla täydennetään ohjelmisto konsertin mittoihin. Laulujen tulisi olla laulu-piano -duoparille tehtyjä ja mielellään suomalaisia.

Ooppera-, operetti- ja musikaalimusiikin konsertin suhteen tehtiin samantapainen muutos kuin lied-kurssinkin kohdalla. Otamme syksyyn pidemmän harjoitusperiodin ja toteutamme konsertin huolellisesti valmisteltuna ensi vuoden puolella.

Ave Maria -konsertti pyritään järjestämään marraskuun aikana. Paikaksi on suunniteltu Pispalan kirkkoa, mutta sekä ajankohta että paikka ovat vielä varmistamatta.

Joulukonsertti on suunnitelmien mukaan lauantaina 13.12. klo 18 Vanhassa kirkossa. Ohjelmiston kokoaminen aloitetaan heti.

One comment:

  1. Hei!

    Oi oi…Kuoleman joutsen -sarja on aivan ihana! Tein sen diplomissani ja monissa konserteissani myös. Ken sen laulaa, voi kysellä ajatuksia siihen…:)

Kommentointi on suljettu.