Syyskauden päätteeksi

Pirkanmaan Laulajilla on ollut tiivis syyskausi. Se on näkynyt myös konserttitarjonnassa. Syksyn aikana on järjestetty peräti neljä yleisötilaisuutta.

Elokuussa aloitimme Kahvila Runossa järjestetyllä Leino-lauluillalla. Lokakuussa oli Oopperakonsertin ensimmäinen esitys, jota varten oli tehty poikkeuksellisen paljon töitä keväästä alkaen ja tiivistyen syys-lokakuun intensiiviseen harjoitusjaksoon. Palkkioksi työnteosta saimme upean ja runsaan yleisön, jonka palautteesta rohkaistuneena päätimme järjestää konsertista pikauusinnan joulukuun alkuun.

Joulukuussa oli myös perinteisen joulukonsertin aika. Myös se yllätti meidät positiivisesti. Konsertista jäi hyvä mieli – niin kuin aina ennenkin on jäänyt – ja lisäksi ennätyspotti Naisten Pankin tilille siirrettäväksi. Tästä kaikesta suuri kiitos yleisöllemme.

Kaiken kaikkiaan syksyn kokemukset rohkaisevat jatkamaan työtä lauluharrastuksen parissa. Tampereen Oopperan Kohtalon voima -produktio haukkaa voimavarojamme alkuvuodesta jonkun verran, mutta maaliskuun koittaessa on aika tarttua uuteen haasteeseen ja ryhtyä tutustumaan italialaiseen lauluperinteeseen. Luvassa on jäsenistölle järjestettävän seminaarin päätteeksi yleisölle avoin konsertti, jossa kuullaan seminaarissa harjoiteltua ohjelmistoa. Päivämääristä tarkemmin tuonnempana.

Pirkanmaan Laulajat toivottaa kaikille nykyisille ja tuleville ystävilleen hyvää ja rauhallista joulun aikaa ja entistäkin parempaa tulevaa vuotta 2016! Kiitos päättyvästä vuodesta.