Laulun harrastajien ja ammattilaisten yhdistys

Mikä PiLa on?

Pirkanmaan Laulajat ei ole kuoro.

Sen sijaan Pirkanmaan Laulajat ry on pirkanmaalaisten yksinlaulun ja yhtyelaulun harrastajien sekä ammattilaisten yhdistys. Pirkanmaan Laulajien – tai PiLan, kuten yhdistystä ystävien kesken kutsutaan – tarkoituksena on

  • koota laulajia yhteen kiinnostavien musiikillisten hankkeiden ideoimiseksi ja toteuttamiseksi,

  • järjestää jäsenilleen esiintymistilaisuuksia sekä

  • järjestää laulamista edistäviä koulutustilaisuuksia.

Ajankohtaista

Pandemia on helpottanut ja rajoitukset ovat poistuneet. Toivottavasti uusia rajoituksia ei enää nähdä. Valitettavasti uudet järkyttävät uutiset ovat vallanneet median, mutta niistäkin huolimatta elämä jatkuu ja laulu sen osana niin kauan kuin se on mahdollista. Ahdistavien uutisten alle musertuminen ei vie todellisuutta pois eikä edistä selviytymistä millään tasolla. Niinpä PiLakin jatkaa laulumusiikin tarjontaa niin jäsentensä kuin ystäviensä elämän keventämiseksi.

Kesällä matkustamme Ruovedelle Kukkapaikan kahvilaan ja vietämme hetken musikaalin, operetin ja elokuvan sävelin, ja tarjoamme vähän kevennystä Musiikkia Ruovesi! -konserttisarjan lomassa. Syksymmällä tempaisemme taas yhdessä Lauluklubi GENTSin kanssa. Syksyn tarjontaan kuuluu myös kotimaista liediä kahden konsertin verran. Näistä toisessa keskitytään Tauno Pylkkäsen laulumusiikkiin. Tapaamisiin konserteissa!

Näyttämön säveliä